APPARTEMENT 177N – 109 M²

VERKOCHT

aankoop exclusief kosten

Omschrijving

Het architecturaal concept is uniek in die zin dat er 14 rooftop-appartementen gerealiseerd worden met dak-tuinen/terrassen.
Je waant je midden een groene oase.

Groenstraat wordt een geweldige plek om te vertoeven. Weelderige beplantingen worden afgewisseld met strakke organische massieven die ook zorgen voor de nodige privacy. Prachtig bloeiende struiken brengen intimiteit in de straat, karaktervolle boompjes zorgen voor schaduw op warme dagen. Enkele zithoekjes en een petanquebaan bieden de mogelijkheid om te ontspannen in deze mooie omgeving. Ook in de winter blijft de tuin door zijn vele wintergroene elementen aantrekkelijk ogen. Alle terrassen zijn optimaal georiënteerd en omgeven door een gemeenschappelijke plantenbak met fraaie planten. De meeste appartementen hebben zelfs de mogelijkheid om vrij te tuinieren in daarvoor voorziene plantvakken.

Binnen het gebouw is er een lift aanwezig waardoor je vanuit het niveau van de ondergrondse parking de appartementen kan bereiken. Je wagen plaats je immers in één van de ruime garages.

Informatie appartement-eenheden:

Het appartement beschikt over twee slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 109m2. Ieder appartement beschikt over een ruim terras van minimum 36m2 met zuidelijke oriëntatie.
De leefruimte is ruim bemeten en beschikt over veel lichtinval. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming. De binnenafwerking bepaalt jezelf zodat je je onmiddellijk thuis zal voelen.

Wil je graag meer weten?
Tel.:
0467 00 90 31
OF