DUPLEX 177F – 128 M²

€ 272.000

Inclusief ondergrondse parkeerplaats t.w.v. € 20.000

aankoop exclusief kosten

Omschrijving

Met trots stellen we jullie Residentie GROENSTRAET voor.

Het architecturaal concept is uniek in die zin dat er 14 rooftop-appartementen gerealiseerd worden met dak-tuinen/terrassen.
Je waant je midden een groene oase.

Groenstraat wordt een geweldige plek om te vertoeven. Weelderige beplantingen worden afgewisseld met strakke organische massieven die ook zorgen voor de nodige privacy. Prachtig bloeiende struiken brengen intimiteit in de straat, karaktervolle boompjes zorgen voor schaduw op warme dagen. Enkele zithoekjes en een petanquebaan bieden de mogelijkheid om te ontspannen in deze mooie omgeving. Ook in de winter blijft de tuin door zijn vele wintergroene elementen aantrekkelijk ogen. Alle terrassen zijn optimaal georiënteerd en omgeven door een gemeenschappelijke plantenbak met fraaie planten. De meeste appartementen hebben zelfs de mogelijkheid om vrij te tuinieren in daarvoor voorziene plantvakken.

Binnen het gebouw is er een lift aanwezig waardoor je vanuit het niveau van de ondergrondse parking de appartementen kan bereiken. Je wagen plaats je immers in één van de ruime garages.

Informatie duplex-eenheden:

De duplexen bestaan steeds uit twee niveau’s met de leefruimte op het gelijkvloers niveau daar waar de slaapvertrekken op het tweede verdiep gelegen zijn. Iedere duplex beschikt over drie slaapkamers en een ruime bewoonbare oppervlakte van maar liefst 128m2. De terrassen zijn steeds zuidelijk georiënteerd en hebben een oppervlakte van 18m2. Deze appartementen beschikken ook over een tuinzone die vrij ingevuld kan worden met bloemen, gras en planten. We werken samen met kwalitatieve aannemers waar uzelf de keuken, badkamer en vloer van uw dromen kan kiezen.

Wil je graag meer weten?
Tel.:
0467 00 90 31
OF